17
Aug
20

Build Up Skills – BIM

Wat ik niet veel mensen heb verteld is dat ik een tijdje geleden heb meegewerkt aan een online, gratis, introductiecursus BIM. Deze is te vinden in de BUILD UP Skills advisor-app. OTIB is de penvoerder in Nederland van een consortium binnen het Europese Intelligent Energy Europe (IEE) waar de subsidieregeling BuildUpSkills onderdeel van uitmaakt.

Het is een leuke eerste introductie en ik weet niet hoeveel mensen deze al hebben gezien maar de reactie die ik heb gekregen zijn gewoon leuk te noemen. het is daarom dat ik het nu aandurf om dit te delen met mijn netwerk. In mijn netwerk zijn zo veel experts aanwezig die stuk-voor-stuk meer inhoudelijke kennis hebben op sommige punten dat ik ook kritiek zal krijgen, ook dat durf ik nu aan 😉

Check gerust de inhoudsopgave, klik eens wat filmpjes aan en laat me weten wat je ervan vindt!

Share

0 Responses to “Build Up Skills – BIM”


  1. No Comments

Leave a Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.