19
Jan
18

Een nieuwe uitdaging en ik heb er enorm veel zin in!

In een periode waarin ik heb kunnen genieten van het leven en mijn familie heb ik veel kunnen nadenken over hetgeen me motiveert, ben ik blij dat ik vanaf maandag 22 januari 2018 een actieve rol krijg als “OPEN BIM program manager” bij Graphisoft. De software van dit, van oorsprong, Hongaarse bedrijf behoort al jarenlang tot de best in class wanneer het gaat om de ondersteuning van de open standaarden in de BIM-wereld. Mijn eerdere ervaringen bij Kubus met ARCHICAD hebben ervoor gezorgd dat ik fan ben geworden, niet alleen van de software maar ook van de bedrijfscultuur bij Graphisoft. Het management bestaat onverkort uit getalenteerde, zeer loyale mensen met een drive en visie die je zelden meemaakt.

Hoewel het bedrijf de ondersteuning van open standaarden en adoptie van open BIM in de genen heeft is er een duidelijke behoefte om de activiteiten hieromtrent beter te organiseren en coördineren. In mijn nieuwe rol zal ik de wereldwijd opererende organisatie bedienen met advies, activiteiten en ondersteuning over OPEN BIM. Hierbij zal ik nadrukkelijk toezien hoe de soms nogal eenzijdige berichtgeving van andere aanbieders kan worden omgezet in kansen voor de markt. Uiteindelijk wordt de hele sector beter van een eenduidige, objectieve benadering van open standaarden.

In mijn nieuwe rol zal ik Graphisoft vertegenwoordigen in de buildingSMART-community en blijf actief als Co-leader van de AirportRoom van buildingSMART International waar ik telkens getrakteerd wordt op enthousiaste verhalen over succesvolle implementaties van open BIM.

Ik kijk enorm uit naar de mij geboden kans en hoop mijn netwerk verder van dienst te kunnen zijn door bestaande aan nieuwe contacten te linken. Mijn netwerk is jouw netwerk, hun kennis is onze kennis!

Share

1 Response to “Een nieuwe uitdaging en ik heb er enorm veel zin in!”


  1. 1 ibas Sep 15th, 2023 at 02:11

Leave a Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.