01
Jul
08

Nou dan!

Iedereen klaagt erover maar niemand doet wat… Oké, een beetje gechargeerd, overtrokken wellicht, maar dat heel veel mensen zich ergeren aan de opstelling van medisch specialisten is toch wel waar volgens mij.

Momenteel maak ik van zeer dichtbij mee hoe een ziekenhuis wordt gerund. Met een mij dierbare heb ik de afgelopen weken ziekenhuis in, ziekenhuis uit gelopen. De tijd tussen in- en uitlopen duurde meestal veel langer dan gepland. Dat komt doordat medisch specialisten nooit op tijd lijken te werken, meer patiënten aannemen dan dat ze eigenlijk aankunnen of gewoonweg niet willen plannen. Alle goede bedoelingen van de assistentes, tegenwoordig secretaresses genaamd, om de afspraken zo goed mogelijk te plannen ten spijt, durven de artsen je soms langer dan uur op een afspraak te laten wachten.

Het ultieme gebeurde. Na een uur wachten moest mijn dierbare naar het toilet. En ging. Toen ik de arts, die zijn spreekkamer uit kwam en de naam van mijn dierbare door de gang scandeerde, vertelde dat mijn dierbare even naar het toilet was werd het dossier ter zijde gelegd en de volgende werd opgeroepen om naar binnen te gaan. Hij weigerde om nog geen 2 minuten te wachten.

Stel je voor dat je bij een dringende CAD-supportvraag vele minuten moet wachten tot je aan de beurt bent en daarna dagen moet wachten op ‘de uitslag’ van de resultaten van de supportmedewerker. Na die dagen wachten te horen krijgt dat er ook nog iemand anders naar moet kijken en je zelf maar terug moet bellen als je vindt dat het te lang duurt. Vervolgens komt de tweedelijns supportmedewerker erachter dat er een nieuwe versie van hetzelfde bestand nodig is om te bekijken, het liefst werken ze namelijk met een ‘verse’.

Zou u niet klagen? Een andere CAD-leverancier zoeken? De jaarlijkse onderhoudsfactuur niet betalen?

Nou dan!

Share

Leave a Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.