17
Aug
20

Build Up Skills – BIM

Wat ik niet veel mensen heb verteld is dat ik een tijdje geleden heb meegewerkt aan een online, gratis, introductiecursus BIM. Deze is te vinden in de BUILD UP Skills advisor-app. OTIB is de penvoerder in Nederland van een consortium binnen het Europese Intelligent Energy Europe (IEE) waar de subsidieregeling BuildUpSkills onderdeel van uitmaakt.

Het is een leuke eerste introductie en ik weet niet hoeveel mensen deze al hebben gezien maar de reactie die ik heb gekregen zijn gewoon leuk te noemen. het is daarom dat ik het nu aandurf om dit te delen met mijn netwerk. In mijn netwerk zijn zo veel experts aanwezig die stuk-voor-stuk meer inhoudelijke kennis hebben op sommige punten dat ik ook kritiek zal krijgen, ook dat durf ik nu aan 😉

Check gerust de inhoudsopgave, klik eens wat filmpjes aan en laat me weten wat je ervan vindt!

Share

2 Responses to “Build Up Skills – BIM”


  1. 1 Kampus Swasta Unggulan Sep 9th, 2022 at 07:14

    Build Skills are skills that every professional who works for the company should have. What are the tips for success to face global challenges?

  2. 2 ibas Sep 15th, 2023 at 02:08

Leave a Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.