14
May
09

Waarschuwingwaarschuwing

Pas maar op, vertrek vroeg van huis, het wordt morgen glad dus lange files worden verwacht. En als je dan in de file komt… zorg er dan voor dat je voldoende warme kleren bij je hebt, een thermos-kan met warme drank. Is je accu wel op peil? De wegenwacht doet er meer dan 3 uur over om u te komen helpen. Wellicht een paar winterbanden aanschaffen? Het kan altijd veiliger nietwaar?

De ANWB verwacht topdrukte naar de kust want het wordt 25 graden. Ga dus vroeg van huis en neem voldoende te drinken mee om uitdroging te voorkomen. Zorg ervoor dat uw koelvloeistof op peil is om oververhitting van uw motor te vermijden. Of ga eigenlijk liever gewoon maar niet want als je het al redt om naar het strand te ge-raken dan raak je vast je auto niet kwijt met al die drukte.

De beurs gaat hard onderuit, aandelen zijn niet langer zaligmakend. Kijk naar de verschillende actualiteitenprogramma’s om bij te blij-ven. Ook al belegt u niet op de beurs, dan nog is het zeer belangrijk om te weten hoe hard de beurs in Wallstreet keldert. Of dat u het exact verloop van de Foetsie-index in Japan kent. Zelfs uw favoriete radio DJ weet u bang te maken door alle dalende koersen op te noemen.

Heeft u plannen om te gaan verhuizen? Dan moet u eigenlijk eerst zorgen dat u uw huidige woning verkoopt want die raakt u anders aan de straatstenen niet kwijt! En denk maar niet dat u een hypo-theek kunt afsluiten want banken willen wel uw geld stallen maar geen geld uitlenen.

Een auto kopen in deze tijd? Niet doen, vooral niet doen want het wordt allemaal veel goedkoper. We gaan namelijk een recessie in en dan krijg je 2 auto’s voor hetzelfde geld. Vooral Amerikaanse au-to’s, die worden echt goedkoop, dat verzeker ik je!

Wordt u ook zo moe van de zelfbevestigende voorspellingen die iedereen lijkt te verkondigen? Ik stel voor dat we hier in 2009 NIET aan meedoen, hebben we een deal?

Share

1 Response to “Waarschuwingwaarschuwing”


  1. 1 ibas Sep 15th, 2023 at 02:27

Leave a Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.